Ik kan me niet aanmelden.

Kijk zeker na of je een GoPlay account hebt. Dit kan je nakijken door op de registratieknop te klikken en je gegevens in te voeren. Lukt het om te registreren, dan kan je de stappen via e-mail volgen en inloggen. Lukt dat niet en is je e-mailadres al gekend, voer dan je wachtwoord in.

Wanneer je je wachtwoord niet meer weet, kan je bij het aanmelden, klikken op ‘wachtwoord opnieuw instellen’. Je krijgt dan een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Soms durven die mails in de spam-, ongewenste-, sociaal- of reclamemap van je mailbox te sukkelen. Heb je alle mappen al nagekeken en zie je geen reply e-mail? Stuur ons zeker een bericht via het contactformulier.